Поштована публико,

Позориште "Бора Станковић" ће, с обзиром на епидемиолошке мере за спречавање ширења вируса COVID19, које између осталог предвиђају скраћиванје радног времена до 17 часова,  до краја године изводити само представе за децу у редовном термину, недељом од 12 часова.

У недељу, 13. децембра у 12 сати, биће одиграна представа „Журка код плавог зеца“. Репертоар ћемо до краја децембра објављивати на недељном нивоу, због несигурне епидемиолошке ситуације.

За  безбедан боравак публике у позоришту,  као и за несметану  реализацију представе, предузете су све епидемиолошке мере којима се спречава ширење вируса COVID19, и то:

Публика је у обавези да носи маске, а на самом улазу у позориште врши се дезинфекција руку и мерење температуре. У Сали је обезбеђена физичка дистанца  између гледалаца током трајања представе.

Такође,  поред неопходних превентивних мера које  спроводимо  за сигуран боравак публике,  бринемо и о здрављу наших запослених, па је у вези с тим одлучено да се дан пре извођења представа врши тестирање свих глумаца, али и осталих запослених који учествују у реализацији представе.

Добродошли у пзориште "Бора Станковић"

Позориште "Бора Станковић" задржава сва права на садржај.

Веб-сајт израдио "Релоад" - задржана сва права на прилагођени софтвер и дизајн.