24. 10.

Представа „Пасивно пушење’’, Небојше Ромчевића, у режији Егона Савина и извођењу Звездара Театра, која је требало да буде одиграна вечерас у оквиру „Бориних позоришних дана“, отказује се због болести глумца. Љубитеље позоришне уметности, који су купили карте за вечерашњу представу, контактираће надлежни из Позоришта „Бора Станковић“.

Захваљујемо се колегама из Звездара театра на показаном високом степену одговорности у новонасталој ситуацији. По договору, реализоваћемо гостовање у новом термину.

23. 10.

Представа „Калигула“  Албера Камија у режији Снежане Тришић у извођењу Народног позоришта из Београда, која је требало да буде одиграна  вечерас у оквиру “Бориних позоришних даниа“ отказује се,  јер је утврђено да  је један глумац  био  у контакту са колегом код кога је потврђен вирус COVID 19. Љубитеље позоришне уметности коији су купили карте за вечерашњу представу, контактираће надлежни из Позоришта „Бора Станковић“.

Захваљујемо се колегама из Народног позоришта на показаном високом степену одговорности у новонасталој ситуацији. По договору, реализоваћемо гостовање у новом термину.

 

Позориште "Бора Станковић" задржава сва права на садржај.

Веб-сајт израдио "Релоад" - задржана сва права на прилагођени софтвер и дизајн.